Logo Uutwiek

OLDEBERKOOP

Tjongervallei

Tjongervallei, © C. Breider

Wandelen en fietsen


Oldeberkoop is een bezienswaardig dorpje. De fraaie parkbossen en de mooie omgeving nodigen uit tot het maken van wandelingen en fietstochten. Bij de Toeristische Informatiepunten in Oldeberkoop zijn diverse wandelroutes en fietsroutes verkrijgbaar.


Wandelroute Van Kanon tot Geit


De "Van Kanon tot Geit route" is een bewegwijzerde wandelroute door Oldeberkoop en nabije omgeving van ongeveer 6,5 kilometer lang.


Wandelroutes Stichting Promotie Oldeberkoop


Onderstaande wandelroutes zijn uitgegeven door Stichting Promotie Oldeberkoop. U kunt de routebeschrijvingen, inclusief kaartjes, downloaden (pdf), bekijken en afdrukken. De routes beginnen en eindigen bij geit Snoesje, tegenover de Bonifatiuskerk, in het centrum van Oldeberkoop.


Fietsroutenetwerk Zuidoost-Friesland


Het fietsroutenetwerk bestaat uit kleine trajecten die met elkaar verbonden zijn via knooppunten. Op ieder knooppunt staat een kaart. De trajecten tussen de knooppunten zijn bewegwijzerd, zodat het volgende knooppunt gemakkelijk te vinden is. Bij de Toeristische Informatiepunten in het dorp is informatiemateriaal over het fietsroutenetwerk te verkrijgen, zoals een kaart en de fietsroute Kunst en cultuur: een fietstocht van 36 kilometer in de omgeving van Oldeberkoop en Noordwolde, door een gebied met een schat aan cultureel erfgoed.


Fietsroutes Stichting Promotie Oldeberkoop


Onderstaande fietsroutes zijn uitgegeven door Stichting Promotie Oldeberkoop. U kunt de routebeschrijvingen, met kaartjes, downloaden (pdf), bekijken en afdrukken. De routes beginnen en eindigen bij geit Snoesje, tegenover de Bonifatiuskerk, in het centrum van Oldeberkoop.


© Alle rechten voorbehouden